Zar en Lina

op .

Wat zijn ze stoer geworden, de eerste 4 avonturen van Zar en Lina! Geen saaie verhalen maar spannende boeken die zich afspelen in een 3D Game wereld.

Hier te bestellen voor maar 7,50 euro!  https://www.zwijsen.nl/series/ik-lees

Cartooning for Peace

op .

13 september j.l. opende Plantu de Expositie de expositie 'Cartooning for Peace' in het GEM te Den Haag. De expositie reist over de wereld en wisselt van samenstelling. Cartoonisten uit de hele wereld stellen actuele en algemene vredesvraagstuk aan de kaak. Meer informatie op www.cartooningforpeace.org.

De expositie is tot 8 december gratis te bezoeken.

 

Zomerlezen.

op .

Uitgeverij Zwijsen geeft ook dit jaar de Zomerlees serie uit. Rian Visser schreef de Leeuwenkus, en ik illustreerde dit spannende verhaal. De  leespakketjes voor de zomervakantie zijn hier te bestellen.

Cartoon prijs Bergen op Zoom

op .

Zondag 15 april mocht ik de tweede prijs in het 18de Nederlandse Cartoonfestival in ontvangst nemen.

Deze Cartoon Biennale met als onderwerp Vooroordelen & Stereotypen vond plaats in Bergen op Zoom. Er waren 1800 inzendingen uit 51 landen. Hiervan zijn er 100 geselecteerd die nog tot 27 oktober te bekijken zijn in het Markiezenhof te Bergen op Zoom (meer informatie)

Het was weer een geweldige ervaring in het mooie Bergen op Zoom waar ik oude vrienden trof en nieuwe maakte.Van links naar echts:  Ik dus - Nederland (2de prijs)   *  Jean Plantu (op de knieën) - Frankrijk (Oeurvre Prijs)   *  George Licurici - Romanië  (Feco Prijs) *  Constatin Sunnerberg (Cost) - België (1st Prijs)  *  Sergey Sichenko - Israel  (3de Prijs)  *  Graham Fowell - Engeland (Speciale vernoeming)  *  Stefaan Provijn (Stef) België - (Kever Prijs)

IllustratorCafé

op .

23 juni is het illucafe in Rotterdam. Met meer dan 140 aanmeldigen lijkt de vakmiddag voor professionele illustratoren  een groot succes te worden.
Op deze middag kunnen vakbroeders en zusters elkaar in een café setting ontmoeten en kennis uitwisselen. Diverse organisaties als Wacom, BNO, Pictoright, SSS en anderen zullen aanwezig zijn om informatie te geven. Ik heb er zin in!

Bingel

op .

Bingel is een digitaal studieplatform wat via internet door veel Belgische leerlingen word gebruikt . Het is een initiatief van uitgeverij Vanin en zij vroegen mij een groot aantal van de illustraties te maken voor dit project. Dit studieplatform heeft drie leerniveaus (leeftijdscategorieën). Dus geen zware boekentassen voor deze leerlingen maar inloggen en leerzaam dwalen door dit digitale studierijk. Meer weten en zien? Kijk dan het filmpje.

Binkboeken

op .

Er zijn nog Binkboeken op voorraad!

Je kunt ze bestellen door een mailtje naar mij te sturen.


Prijs is 9.95 (ex. 1.95 verzendkosten).